HTML

10/01/29 Szocialista szlogengyűjtő

A 2010-es a szlogenek változatosságának kampánya. A Fidesz egyetlen plakátra sűrített annyi szlogent, amiből két ciklust is le lehetne tudni, EP-, önkormányzati választástól, talán még egy népszavazás is beleférne. Az MSZP is rengeteg szlogent használ, de szétszórja őket 176 helyen az országban, alaposan megnehezítve ezzel a politika iránt érdeklődők helyzetét. Persze a szocialisták ezúttal a helyi kampányokra koncentrálnak, hiszen a Fidesz-kétharmad az egyéni választókerületekben tartóztatható fel – ha egyáltalán. 176 választókerület, 176 képviselőjelölt és 176 (?) szlogen. A 79nap szerint azonban a budapesti választónak is joga van tudni, mit üzennek az MSZP-s képviselőjelöltek az ország távoli pontjain, és persze fordítva. Van-e vezérfonal? Ki használja a legtöbb szót? A fejlődésen vagy a szolidaritáson van inkább a hangsúly? Hasonló szlogeneket használnak-e az erőcsoportok? Stb.
 

Segítséget kérünk. Várjuk a 2010-es választás összes MSZP-s szlogenjét, és kérjük a Tisztelt Olvasókat, küldjék el nekünk saját gyűjtéseiket, hogy összegezhessük és közösen elemezhessük. Kifejezetten kíváncsiak vagyunk az egyéni jelölti plakátokra, ahol az arc és a szlogen felbonthatatlan egységet alkot, várjuk tehát a fotókat is, de természetesen minden segítségért hálásak vagyunk. 

Kiindulásként:

Újbudán a tények beszélnek - Bp. 17. EVK - Józsa István

Európa balra van - Bp. 10. EVK - Szabó Zoltán

Nekem a harmadik az első - Bp. 3. EVK - Kiss László

Új arc, új hang, maradandó értékek - Bp. 9. EVK - Kispál Tibor

„Továbbra is: …egy aprócska akarat” - Hajdú-Bihar, 4. EVK - Dr. Juhászné Lévai Katalin

political.capital

RSS értesítő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://79nap.blog.hu/api/trackback/id/tr591711970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása