HTML

10/03/18 „Extreme conditions demand extreme responses”

Az MSZP új plakátsorozata: vészreakció. Különösen az a darab, amelyik arról szól, hogy a szabadságukat féltő választóknak a szocialistákra kell szavazni. Ha az egykori SZDSZ-szavazók nem értenék, még a színek is a nagy szocialista-szabaddemokrata egyetértést szimbolizálják. Így viszont akár az MSZP kölcsön is vehetné a Fidesz szlogenjét: Csak az MSZP!
 
79nap: 20100318261.jpg
A szocialisták továbbra is pontosan látják a célcsoportjaikat, az ellenfelet viszont sehogyan sem találják. A Fidesz és a Jobbik azonosítása nem jön át, a március 15-én tartott rendezvényeiken pedig a két párt mindent el is követett, hogy se szavazóik, se politikájuk ne találkozzon. 
 

Az LMP és az MDF alábecsülése pedig mára akkor is mandátumokban mérhető veszély az MSZP számára, ha végül egyik kis párt sem jut be az Országgyűlésbe. A szocialisták továbbra is úgy haladnak előre, hogy a kezdeti stratégiától nem tudnak eltérni, ami amúgy lehetne jó döntés, de most már csak a tehetetlenség viszi előre a párt kampányát. (Meglátjuk, változtat-e ezen Gyurcsány Ferenc és a pénzért adott balatonőszödi beszéd.) 

gyulai.attila

RSS értesítő

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://79nap.blog.hu/api/trackback/id/tr341849156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása