HTML

10/02/10 Egy feleslegessé vált szórólap

Kosztolányi Dénes mégsem lesz jelölt Budapest XIII. kerületében. Az egykori jelölt feleslegessé, immár archívvá vált szórólapja megtekinthető itt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gyulai.attila

RSS értesítő

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://79nap.blog.hu/api/trackback/id/tr561745325

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kosztolányi Dénes és a ritmikus sportgimnasztika 2010.02.10. 20:07:03

Kosztolányi Dénes neve ismerős azoknak, akik képesek egy-két választási ciklusnál többre emlékezni. Képviselőként elismerésre méltó elszántsággal védett minden lehetséges és lehetetlen állítást az ún megfigyelési bizottságban. Sokak számára azért felej...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DELI 2010.03.01. 05:33:42

Hosszú évek után jó ismét ízig-vérig kerületi embert látni FIDESZ jelöltként a XIII. kerületben . miutén Kosztolányi és más kerületen kívüli társaik sikeresen eltávolították a helyi FIDESZeseket.
Kosztolányira soesem szavaztam volna, de Szalay Péter a kerület jól ismert polgára, sebésze, megérdemli, hogy a ismét elővették a FIDESZnél! Kivánok neki sok sikert - remélhetően a kezdeti nehézség ellenére sikeres lesz, és talán a hozzám hasonló régi-új FIDESZ szavazók őt megszavazzák, hogy végre ne az MSZP-SZDSZ képviselje a XIII. kerületet a parlamentben!


süti beállítások módosítása